Om os

Hos NuVa tror vi på at bæredygtighed er et spørgsmål om små skridt i hverdagen.  Derfor ønsker vi her at tilbyde en række miljøvenlig produkter som kan hjælpe dig med at opnå dette. Det omfatter blandt andet hjemmelavede grydelapper af stofgarn som er et restprodukt fra tøjindustrien, sugerør lavet af bio-nedbrydelige materialer som hvedestrå og bambus, komposterbare vaskeklude som ikke indeholder plastik og er lavet fra en vedvarende ressource samt meget andet.

Ud over produkter med et bæredygtigt fokus har vi også produkter til den kreative sjæl under Arts and Crafts. Her finder du blandt andet Paint by Numbers, malebøger til voksne, forskelige typer maling og modellervoks. Der er rig mulighed for at folde sig ud på de kreative linjer. I det omfang det har kunne lade sig gøre, er vores Arts and Craft produkter miljøvenlig og uden giftstoffer, hvilken betyder meget for os.

Det er også vigtigt for os at kreativitet og design kan gå hånd i hånd, og derfor tilbyder vi en række produkter til hjemmet som både er stilede og som bunder i det hjemmelavede.

NuVa er en lille familievirksomhed der er startet op i hjertet af Aarhus i 2020. Vi forsøger at fylde det hul som vi synes der er omkring bæredytige og kreative produkter. Vi vil langsomt men sikkert opbygge en produktportefølje, så hvis du har nogle produkter som du mangler i vores webshop, så tøv ikke med at skrive til os, så skal vi se om det ikke er noget vi kan få på lager.

Bæredygtighed

Vi har forsøgt at skabe et sted hvor vi kan hjælpe andre med at tage de små skridt mod en mere bæredygtig hverdag samtidig med at man kan være kreativ og udfolde sig. Vi tror ikke på at vi kan redde verden fra den ene dag til den anden, men det er en række små skridt vi skal tage og det kan vi hjælpe med. Vi tilbyder derfor et udvalg af produkter som kan være med til at reducere mængden af plastik i vores hverdag og produkter som bliver lavet af genbrugsmaterialer.. Se vores udvalg af bæredygtige produkter her.

 

Kreativitet

Når hverdan trykker, har vi alle behov for en måde hvorpå vi kan udfolde os kreativt. Vi har alle forskellige måder at udtrykke os på, men en af måderne kan være gennem farvelægning og maling. Vi har derfor søgt at finde en række malebøger og malesæt som henvender sig til den voksne. Herunder kan man finde mange timers underholdning og vi sørger for et komplet sæt så du kan komme i gang uden at skulle ud og købe en masse ekstra materialer. På NuVa du kan også finder nogle materialer til at udfolde dine børns kreativitet. Se vores udvalg af kreative produkter her.

 

Kvalitet

En del af det at være bæredytig og kreativ medfører at man ikke bruger ressourcer unødvendigt. For NuVa består det i at vælge produkter af høj kvalitet der er lavet på en etisk og vedvarende måde. Fokus er ikke kun på det færdige produkt som du køber hos os, men på hele produktets livscyklus. De etiske valg som kvalitet og bæredygtighed er, betyder ikke kun meget for os men også for vores kunder. Du vil derfor kunne finde den perfekte gave til familie, venner og bekendte, for hvem det også er vigtigt at etikken er på plads. Vi forsøger at udvælge og tilbyde produkter af højeste kvalitet.

 

Vission

Vores vission er at være en drivende kraf imod en mere bæredygtig, kvalitetsbevidst og kreativ hverdag, så vi kan skabe en grøn og bedre fremtid for os alle.

Mission

Vi søger at tilbyde kreative, miljøbevidste produkter af høj kvalitet. Det gør vi til alle dem som tænker på miljøet og som ønsker at gøre noget godt for vores fælles verden, et lille skridt ad gangen.